sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hiljaiseloa

Hups, vähän jäänyt unholaan tämä blogi, pahoittelen! Yritän aktivoitua, varsinkin kun nyt on aikaa :)

Lyhyesti viime aikojen tapahtumisista:

Olin viime viikon lomailemassa Teneriffalla ja lämmintä oli, lähemmäs 30 astetta koko ajan. Mahtava reissu, mutta elukoita oli tietysti kova ikävä; onneksi Nuutti oli hyvässä hoidossa naapureilla ja tädin luona. Kuvia voin laittaa, kun saan ne joskus koneelle.

Sain ajokortin joulukuun alussa, koulu loppui ja ylppärit on ohi! Nyt vain odottelen, jos saisin töitä. Olen laittanut moneen paikkaan hakemukseen, mutta mistään ei ole tullut myöntävää vastausta, jos vastausta ollenkaan. Harmittaa kun en muistanut laittaa ajoissa hakemuksia kaupungin kesätyöpaikkoihin :(. No, täytyy vielä yrittää, ja jos ei tärppää niin sitten ei tärppää - kyllähän niitä töitä ehtii tehdä vielä monta vuotta. Olisi vain kiva saada vähän rahaa ennen koulun alkua elokuussa (jos siis pääsen opiskelemaan).

Tosiaan, yhteishakukin oli ja meni. Hain ainoastaan Poriin fysioterapiaan, toivottavasti pääsen sisään! Yritin vielä ennen hakua katsella, olisiko muita kiinnostavia amk- koulutuksia, mutta mikään ei iskenyt. Amispuolella olisi muutama kiinnostava koulutus, mutta sen haku sulkeutui jo ennen kuin tein oman haun.

Taidan kirjoitella joskus myöhemmin paremmin ja vaikka julkistaa tämän vuoden tavoitteet (loppuvuoden tavoitteista ei sitten puhuta...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti