sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Uusi blogi, uudet kujeet!

Ensimmäinen postaus täällä!

Tosiaan, mulla oli ennestään koiralle oma ja itselle oma blogi, joten päätin yhdistää ne, kun ei ikinä muista molempia päivittää (edellisistä postauksista 2 vuotta?). Tänne tulee siis juttua melkein mistä vaan: arkielämästä, koirasta, harrastuksista... Ja toivottavasti muutaman vuoden päästä koulutuksesta ja ainakin toisesta ikuisuusprojektista (koiran hankkiminen ja kirjan kirjoittaminen)!

Mutta tästä päivästä. Kävi vähän hauskasti tuossa päivällä, kun oltiin ajelemassa kaupungilla. Eikös tietysti ollut ratsia ja poliisihan laittoi mut puhaltamaan, vaikken edes ole varsinainen kuski (äiti luokitellaan ajoneuvon kuljettajaksi, vaikka istuukin pelkääjän paikalla tekemättä mitään). Ei ne varmaan huomannut, että autossa oli ylimääräinen peili ja kolmio takana. No, nollaa näytti ja matka jatkui naureskellen. Ja äiti vielä totesi, että kun hän sai kortin, niin meni monta vuotta ennen kuin hänet puhallutettiin! Ja mulle kävi niiin ENNEN korttia...

Ei tällä kertaa tän enempää, yritän muistaa päivitellä ahkerasti ja lisätä myös valokuvia (joiden laatu ei aina oo niin hyvää)! Ja kommentit on aina kivoja :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti